Je bent in veilig betalingsprocess

Productgarantie

1. Kies pakketje

Als je wilt, kies, een extra product:

PremiumCollagen5000 - 50.00 € 60.00 €

Zorg niet alleen voor Je silhouet, maar ook voor Je huid! Zodat het jong, glad, soepel en zonder rimpels is. Voeg aan Je bestelling PremiumCollagen5000 met de hoge inhoud van viscollageen toe. De dagelijkse dosis kun Jij aan Je favoriete drank toevoegen en lekker drinken. In de verpakking zit er 100 g van het product.

Door PremiumCollagen5000 van Easy Black Latte te kopen, bespaart u tot 40 €

BEZPIECZEŃSTWO

Easy Black Latte is 100% veilig en efficiënt. Hun gebruikersveiligheid is klinisch bevestigd en ook door de gebruikers zelf.

GARANTIE

Wij garanderen dat onze ingrediënten zijn van Hooge kwaliteit producten. We hebben gezorgd dat deze het best ondergebracht en geselecteerd op basis van de behoeften van je haar.

VETROUWELIJKHEID

Wij respecteren privacy van onze klanten, daroom wij verkopen of delen niet angegeven gegevens.

DISCRETIE

Bestelde producten zouden verpakt zijn in discreet verpakkingen en worden bezorgd aan aangegeven adres. Wij gaan je informeren over leveringsdatum, daardoor ben je zeker dat je de enige bent wie ontvangt het pakketje.

TELEFONISCH BESTELLING

Je kan ook telefonisch bestelling plaatsen onder de nummer: +48 22 53 53 770 (open vanaf 8.30 tot 16.30) Je moet je bestelgegevens doorgeven en besteldinest levert je pakketje.

2. Vul je formulier

4. Kies betaling

3. Kies de ontvangstmethode

5. Bevestig bestelling:

Je bestelling:  0

Levering:  0

TOTAAL BEDRAG:  0

Ik heb een kortingscode

Reglement

Bescherming van persoonsgegevens en privacy garantie

Plaats bestelling
Laden beschikbaar Access Points...
wczytywanie dostępnych miast...

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te bladeren op de site accepteert u de inhoud van het Privacybeleid. OK